bonyolito weboldala
http://piszkozat.hu/bonyolito
vissza a főoldalra

A nôk alulértékelése
2015.01.18 - 00:07

Azt írja az újság, hogy alulértékelik a nôket.


Megcáfolni nem tudom e hírt, de lehet, hogy nem is akarom.


Még véletlenül sem szeretném, ha szexistának tartana valaki, egy olyasféle kanmajomnak, aki csak azzal foglalkozik, hogy mi van a nôk szoknyája alatt, aki derékon felül nem lát, aki csak stíröli azokat a hosszú, kecses, formás, formátlan, donga és X lábakat, amin a szebbik nem ide-oda topog, azokat a gömbölyû és lapos hátsókat, ülôgumókat - vagy akár üllôgümôket - amiket csak a nôk képesek oly érzékien ringatni a mögötte haladó urak elôtt. Aki a szemével levetkôztet mindenkit, akit csak meglát - zavarosabb idôkben, akit meghall. Nem, én nem ilyen vagyok.


Megbotránkoztatónak tartom, hogy a nôknek csak a hátsó/alsó végtagjaira koncentrálnak egyesek és azok találkozási pontjára, pontosabban varratára, ahol úgy nyílnak a lányok, asszonyok, mint egy agyonolvasott és betört könyv.


Utálkozva fordulok el azon férfitársaimtól, akik képesek a testhez simuló, cicanadrágszerû nôi alsóruházaton, bizonyos tevepatákra emlékeztetô alakzatokat órákig keresgélni és siker esetén nyelvükkel nagyokat csettinteni és sokat sejtetôen gúnyos mosollyal egymásra kacsintani. Én nem ilyen vagyok.


Én igenis hiszek abban, hogy a nôk más értékeket is hordoznak. Az én tekintetem nem tapad a combokra, vádlikra, térdekre, popsikra – súlyosabb esetekben seggekre – hanem folyton folyvást keresi mindazt, amit egy hölgyben csodálni lehet.


Szeretem felülértékelni ôket.


Az én szemeim kereszttûzébe ezért rendszeresen bekerülnek a mellek is.Kommentek

#21447 pep
2015.01.18 - 17:03

Vártam erre a csattanóra és nem csalódtam

Szeretnél hozzászólni ehhez az íráshoz?
Kattints ide a regsiztrációhoz, vagy ha már tag vagy, lépj be ide kattintva!


Üzenet küldése a felhasználónak
Neved:
Üzeneted:
 

 
bonyolito
katt a nagyobb képért
Bejegyzések száma: 69
Hozzászólások száma: 19
Üzenet küldése
bonyolito weboldala

Ezen az oldalon megtalálható bonyolito összes írása.

Copyright (c) piszkozat.hu 2008

Szabályzat    Adatkezelési jognyilatkozat    Kapcsolat