BEKÜLDÉS
      KEZDŐLAP
      REGISZTRÁCIÓ
      BELÉPÉS
      TAGOK
      FÓRUM
_


Legtöbbet olvasott művek

      Népszerű Történetek
      Népszerű Versek
      Népszerű Idézetek
      Népszerű Humor
      Népszerű Chat beszélgetés
      Népszerű Dalszöveg
      Népszerű Mondókák
      Népszerű Felháborító
      Népszerű Vitatéma
      Népszerű Gondolatok
      Népszerű Vallás
      Népszerű Kritika
      Népszerű Iskolai jegyzetek
      Népszerű Egyéb

 

Összes kategóriák

      Történetek
      Versek
      Idézetek
      Humor
      Chat beszélgetés
      Dalszöveg
      Mondókák
      Felháborító
      Vitatéma
      Gondolatok
      Vallás
      Kritika
      Iskolai jegyzetek
      Egyéb

Webáruház bérlés

Weboldal készítés

Webshop készítés

         Piszkozat.hu / chat

10 találat

  
 A szövegben is keressen *

* Ha be van pipálva, akkor nemcsak a szöveg írója álltal beírt
kulcsszavak közt fog keresni, hanem magában a szövegben is.

...az igazság odaát van?!

2008.12.14 - 08:24

Soha nem chat-eltem... A fiam vett rá 2005. februárjának környékén, hogy próbáljam ki, mert arcon fogok pörögni a nevetéstôl. A lányom csak annyit fûzött hozzá, hogy tartsam szem elôtt a chat ama vívmányát, hogy lövésem sem lehet ki fog ülni a túloldalon, de azt nyugodtan vegyem készpénznek, hogy az illetô csodás jelenség, esztétikai szépsége az egekben szárnyal, dúsgazdag, és minimum 130 körül van az intelligencia hányadosa, amit megspékel pár diplomával is, függetlenül attól, hogy férfi-e, esetleg nô... Úgy véltem, a tapasztalatgyûjtésem egy misét megér! Mindkét gyerekem állítása beigazolódott.

Na nem teljesen, mert a kivétel erôsíti a szabályt. Természetesen sikerült kellemes társalkodókra is lelnem, de a téma szempontjából mindez jelenleg lényegtelen. Kialakított chat-es világképem a következô: Életemben nem találkoztam még ennyi köcsög, aberrált idiótával, mint ezek a mutáns lények, akik a monitoruk mögött izzadnak, vigyorogva és nyáladzva a sikerélménytôl, amit az ártatlan, barátokat keresô, ismerkedô és vállalkozó szellemû, azonban – esetemben - hülye picsának titulált nônemû lény megtapasztalhat, ha elég higgadt és merész.
Alapjáraton kezeltem némelyik baromnak a beteges szófordulatait. Elvégre a szerencsétlen nyomorult, fáradtan és meggyötörve az egésznapi hajtás után végre hazaér munkájából. Leül a számítógép elé, és kéjesen gondolja, hogy: "... a tetves anyját minden embernek, egésznap szívatott a fônökség, de itthon és a chat-en én vagyok az úr és most mások fognak ráfaragni!" Ezt követôen én, mint gyanútlan IQ- light (elvégre csak nôbôl vagyok), a beköszönô – valóban seggfejnek - szépen visszaköszönök... Azután már övé a pálya. Vázolom pár esetemet:

Elsô alany: " Szia! Leszo..sz?"

Én: "Szervusz! Miért, az anyád nincs most otthon, vagy már nem aktív?"

Ilyenkor következett a leku..vázásom, majd az alany kilépése köszönés nélkül. De kéretlenül már jön is a következô:

Második alany: (nem köszön, és NÔ!): "Neked nagy a pi..d?"

Én: "Hát tulajdonképpen majdnem át lehet rajtam látni hosszában!"

Reakciója a leku..vázás, anyázás és egyéb cifra kifejezések… Értetlenül olvasom az obszcén sértegetéseit. Mit tettem? Ráadásul mindezt annak köszönhetem, hogy az idióta kérdését nem hagytam megválaszolatlanul, nem pirultam el, és a feleletem kategóriáját tekintve is ugyanolyan stílust követett.

Harmadik alany: "Csá! Szeretnéd, ha ráélveznék az arcodra?"

Én: "Szia! Szívesen venném! Te megengeded, hogy a melledre sza..jak?"

A válasza nem marad el... Hm. Azt írja, hogy én egy gyökér aberrált ku…va vagyok. Már megijedtem, hogy nem tudja fokozni. De. Tudta…

Negyedik alany: " Szia! Hogy vagy? Neked nagy a melled?"

Én: "Szép napot neked is! A melleim? Körülbelül akkorák lehetnek, mint neked."

Ekkor derült ki, hogy meleg is vagyok. Megpróbáltam feldolgozni...

Nos, ha valaki azt hinné, hogy mindeközben félholtra válva a döbbenettôl ültem a monitorra meredve, az téved. Azt is mondhatnám, hogy hemperegtem a nevetéstôl. Ezek a "srácok" bizonyára azt várták, hogy a billentyûzetemre tapadva mámorosan kéjes sikolyok között fogok "chatszexelni". Lehetséges, hogy csak mókázni akartak, vagy valóban némi ferdehajlam is vegyült terveikbe, nem tudom. Csak találgatok. De bizonyára meg vannak az erre hajlandóságot mutató hölgyemények. Sôt! Több is, mint bárki sejthetné.

Hasznom? Az is volt. Valahogy egyre ritkábban léptek a nickemre az efféle egyedek, így szabadteret kaphatott végre az egészségesebb szókincsnövelô, vulgarizmus nélküli, csevegés. Ezek az emberek döbbenten tapasztalták, hogy valaki képes lesüllyedni az ô szintjükre, és azt még felül is tudják múlni.
Mai napig tartom: ha rám talál egy ilyen kedves embernek nem nevezhetô „izé”, akinek szent meggyôzôdése, hogy az Interneten, csak könnyûvérû lányok találhatóak, ma is felvállalom a problémakezelést pár mondat erejéig, elvégre mi "gyenge" nôk sem vagyunk egyformák...

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (14)

Love.hu-n történt (szemelvények a valóságból)

2010.07.21 - 18:14

Love.hu társkeresô oldalon történtek velem furcsa esetek.Az adatlapom tökéletes precizitással kitöltöttem, mondhatni minden valamilyen kategóriába tartozó embert külön megkértem, hogy ne zaklasson, íme az adatlapom:„ Én egy életvidám, jó kedvû lény vagyok általában. Van párom, csak néhány ismerôs miatt vagyok fent. Nem keresek semmilyen párkapcsolatot, se komolyat, se lazát, szex kapcsolatot meg végképp nem. Kíméljenek azok, akik csak a nem létezô nemi életükre tudnak gondolni, azok ajánlom a 4-es számú fôút debreceni szakaszát. Valamint nem szenvedek apakomplexusban, szóval az 50 évesek se írjanak. Oh, és ha valaki megnézi a képeimet és utána barátnak jelöl, az felejtsen el, mert akkor a barátságról alkotott véleménye nem reális síkon mozog."Ez már alapból két részre választja a tömeget: azokra, akik megnézték, elolvasták és azután anyáztak le, illetve azokra, akik meg sem nézték, de már írták a mocskos obszcén üzeneteket és a válaszom után anyáztak.


Íme pár gyöngyszem:Bejövô üzenet a gyengébbik fajtából: „Akkor minek vagy itt hüje ribancz. Nem muszály regizni." Ez az a fajta, amelyiknek csak a kijavított helyesírási hibáit küldtem vissza.Bejövô üzenet: „szeretnélek megismerni, elôször csak kettesben, aztán meg ahogy akarod. Te is élveznéd ha két férfi kényeztetne."


Válasz: „Mondd csak, te tényleg olyan infantilis vagy, mint amilyennek látszol, vagy csak nem tudsz olvasni? Olvasd már el annak az embernek az adatlapját akinek egyáltalán írni akarsz!"


Bejövô válasz: „Mit képzelsz magadról nagyképü ribanc, te is azért vagy fent, hogy nyalják az önbizalmadat." (hozzá sem fûzöm, nem érdemes válaszra méltatni.)Bejövô üzenet: „Ugye nem zavarna, hogy nôs pasi vagyok? Szívesen megismernélek, és kényeztetnélek"


Válasz: „Nem, engem nem zavar, mert nem érdekelnek a nôs a pasik."


Bejövô válasz: „Álszent kis..... „ - ez úgy mindennel tarkítva úgy 5-6 soron keresztül.


Válasz: „a feleséged örül annak, hogy itt vagy? Mert akkor nem tudom melyikkôtöknek nagyobb szégyen."


Bejövô válasz: „ Szólok pár román havernak, felkereslek és elôször a pasidat dugatom meg elôtted, aztán én duglak meg téged ôelôtte." (Nincs válasz, az üzenet feladóját vagy törölték, vagy ô törölte magát pár nap múlva a rendszerbôl. Amúgy én ettôl úgy összecsináltam a bal bokámat, hogy azonnal felhívtam a páromat és sírva - a nevetéstôl- közöltem vele mi történt, majd hozzátettem: Nem akarom, hogy megdugjanak a nagy román gonosz emberek elôttem.)Kitettem pár festményem képét is, melyre meglepetésemre dicsérô levelek jöttek, ezzel a kivétellel:


Bejövô üzenet: „Ne haragudj, de szerintem ezek nagyon gázak, semmi értelmük nincsen, meg bénák is."


Válasz: „Nem gond, ezt olyan bóknak veszem, mintha Ray Charlestól halottam volna."


Bejövô válasz:" Mert?"


Válasz: „Mert vak volt, és semmi köze nem volt a festészethez."Rövidke idô után meg is untam az efféléket, így már töröltem is magam az oldalról.

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (4)
Chat beszélgetés

2011.05.23 - 15:53

Egy köny csep a patak vizében!
Mi egykor érted hult a földre!
Benne volt minden érzelem!


De öszetörtél valamit!
Elveted tölem álmaim!
Mert meg fakultak vágyaim!


De már a habok elmosták!
Nem vagy más mint egy állomás!
Az életem hosszu utján!

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (5)
Chat beszélgetés

2015.01.05 - 19:46

Szia !


Szia.Mizu?


Semmi Veled?


Semmiküll


Te hogy merészelsz amúgy az én facebookom ról anyudnak küldeni egy üzithogy itt aludhatsz e ?


Hát tudod én nálatok ajarokaludnid


Oké de mi nem érünk rá bocs de nem foglalkozok ilyen kétszínû ekkel !


Szia ne írj többet !


Szia oké nem is fogok!


 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (0)
Chat beszélgetés

2014.12.12 - 14:31

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (1)

Chat beszélgetés

2014.08.07 - 16:29

 

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (0)
Chat beszélgetés

2015.10.07 - 18:45

Sziasztok

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (0)
Utolsó beszélgetés 1.rész

2017.04.02 - 16:00


02:50Utolsó beszélgetéssziaSzia


Megy a munka. ?


Igen


Hogy aludtál?


Jól


Megnéztem az oldalt.Kérlek mégegyszer fésüld át,a még maradt néhány régebbi bejegyzést, ami nem odavaló és rólam szól. Azt is tüntesd el. Aztán akkor minden ok.


De nézd meg amit én irtam neked!


Aki cápák közt uszkál meg is harapják. Nem láttam, de megnézem!


Ne lépj fûre inkabb szívd el?


Az mit jelent, hogy annyi lehetôséged van, mint Zalatnainak a bankhitelhez. ? Ti füveztek, én nem tudom mit jelent , nincs saját tapsztalatom, nem is látom mire jó ez az új közmondás.Miért írtad ide.


Tanulj!


Te tanítassz, Te ,aki semmit sem tudsz!Hülyeséget nem tanulok, amkor te 17 évig tanulsz akkor én is újrakezdem.


Mi atyánk ki vagy a mennyekben en is ki vagyok itt a földön /ez hogy jön ide ?/


Tartjuk a megegyezést vagy folytatjuk a "háborút? Te is egy bûnös, esendô ember vagy. Aki hibázott és még sokat fogsz hibázni. Talán az éjjel valami filozófiai tanfolyamon vettél részt.


Nem voltál soha ilyen elmélyült az aranymondásokban! Ezeket az éjjel tanultad?


Én úgy látom kutyából nem lesz szalonna , ha lesz is kutya szalonna! Ha így folytatod, akkor megyünk elôre a gyülôlet útján.Habár nem azért jöttem ! Eddig megkiméltelek, de most téged is beveszlek a bandába.


Tedd azt amit jónak látsz!


Most is azt mondom , hogy aki voltál, több pasinak, az maradtál! Neked még agyad sincs amit a seggedbe tegyél te ribanc. Ezután sem leszel más, mint voltál.


Te elrontottad az életed mikor élve születtél


Hogy irhatsz te nekem ilyeneket!


Te nem is kellett voln élve szüless!Te mit gondolsz, összeállok egy rrom lánnyal,aki Pesten kiviselte magát? Egy évig vagy többet, sokan átmentek rajtad!? Hánnyal ? Azt montad csak egy volt! de én azt nehezem hiszem téged sokan lefeketettek , aki akart és az, aki nem !Amit írtam az este szépen írtam, csak azért írtam, mert nem akartalak gyalázni, de úgy látszik nem érdmled meg.


Igen


Akkor naponta teszek fel, egy részletet.


Nekem nem fogsz!


Ma kiteszem az egész fényképet, hogy lássák is milyen szép és megdugni való segged van!


Legalabb még több udvarlóm lesz!


Ezt akarod?


Az udvarlás és a kefélés éppen nem mindegy!


Azek nem udvarlók, ezek latrokVan most is egy jelenkezô! Nálad lehet jelentkezni, akkor írjál fel újra a listádra!


Te tévedsz ezek nem udvarlók ezek, latrok, akik, ha tudnak megkefélnek, aztán tovább állnak,hogynak egy kis emléket, hagynak hüvelygombát, szifiliszt stb, nem is hiszem hogy már eddig nincs neked és akkor vakarhatják a farkukat.


Én örvendek , hogy sok picsanyalód van.


Félnék veled még csókolózni is, az édz még a csókkal is terjed.


Én írtam mindent jót és rosszat, a hódolok,nem tudják , amit én tudok.


A tegnap este óta mi sértett??


Semmi rosszat nem írtam rólad.


Hazugság volt, de téged nem kevertelek bele semmibe!


Te még rosszabb vagy mint a lüke barátaid, egyik felôl így szeretlek,úgy szeretlek, másik felôl uszítottad ôketí reám, Te voltál a banda vezér.


Ilyen aljasságot nem lehet eléggé elitélni


Már nem szeretlek!


Az a te bajod, én sem!Hazudtam!Nem baj. sohasem szerettelek. a kezdetben volt valami tisz ,baráti érzés, de most már az sincs. Túlzottan megismertelek. Utállak! Te ellenségem voltál, mert nem mentem bele, hogy az állataiddal egy bandába legyek. . A szerelmet végül is sohasem vártam el tôled, Jókat röhögtem rajta, amikor írtad. Ilyen vallomásokat már sokat hallottam!


De en szerettelek csak, amit most irtal ne haragudj, az mindenek a teteje


Nem érdekel, Ma amikor még nem voltam itt azt írtad, Tegyem az agyam a ...., te négyosztályos félanalfabéta. Erre mit vártál,dicséretet!Tôled tanuljak, aki alig tudja kifjezni magát írásban.


Te egy dolgot tudsz szexelni. Lehet, hogy jól, na ki amiben jó ott tevékenykedjen. Én náladnál okosabbakat tanítottam,

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (0)
Chat beszélgetés (levél)

2016.10.16 - 22:19


szia!
Mindenképpen a fényképnek 98%-ban meghatározó szerepe van, de a fényképek semmit sem árulnak el az emberek szellemi, lelki, nevelési, kultúrális színvonaláról.Nehezen is lehet , de nem is kérünk soha "fényképet" a barátaink ilyen tulajdonságairól..Pedig az emberi értékeket végül is ez dönti el. Nem akarom vitatni a fizikai "értékek" elhanyagolhatóságát, de csupán ez alapján itélni, elfogadni ,vagy elutasítani embereket nagy hiba.Szerintem egyszer ismerj meg és azután itélkezz!A fizikai értékek az idôvel, devalválodnak, a többi érték az idô teltével nemesedik, gazdagodik. Aki csak a fizikai kinézésére kontcentrál, az sohasem akar tartós kapcsolatot, csupán rövid, átmeneti vagy érzelem mentes szexet és egyéb semmit. Egy férfi-nô hosszabb kapcsolatából nehezen kizárható a szex, itt a probléma: mikor, és milyen érzelmi mélység elérése után következik be. Lényeg az, hogy ebbôl a fontos kapocsból ne csináljunk árut, vagy egyedüli értéket. Még csak annyit tennék hozzá ,hogy elôre megkell ismerni barátjelôltjeink emberi tulajdonságait, és csak azután adjuk hozzá a fizikai értékeket. Még így is csalódhatunk, mert igen sok a kamus, "szorakozó", a valóságnak nem megfelelô, pszichopata "Don Juan". Az esetek elég nagy többségében "hamis Isteneket" imádunk, adunk hitelt, mert a fényképek,az adatok hamisak. Ezért az ismerkedésnek nagy jelentôséget kell tulajdonítsunk, írásban, szóban, végül is személyesen, de ne siessünk felülértékelni egy felületesen megismert, színészkedô idegent. Sokszor egy embert jobban jellemez, amit leír,mint , amit mond,mutat! Amikor regisztrálunk, kell tudjuk világosan,mit akarunk,mi a célunk, mi a saját értékünk és annak megfelôen tegyünk kondiciókat. Üdv. W.
A levél célja ismerkedés!

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (0)
Chat beszélgetés

2017.09.24 - 18:38

szia/sztok


ha írok egy történetet akkor majd olvassátok rendszeresen?


Mert én nem szeretnék úgy irni hogy senki se olvassa és itt van a neten :/


elöre is köszi a vissza jelzést


by: alexa

 Teljes bejegyzés olvasása
 Kommentek (0)


Következő 10 írás

Copyright (c) piszkozat.hu 2008 - 2009

Adatkezelési jognyilatkozat    Kapcsolat    Szabályzat