BEKÜLDÉS
      KEZDŐLAP
      REGISZTRÁCIÓ
      BELÉPÉS
      TAGOK
      FÓRUM
_


Legtöbbet olvasott művek

      Népszerű Történetek
      Népszerű Versek
      Népszerű Idézetek
      Népszerű Humor
      Népszerű Chat beszélgetés
      Népszerű Dalszöveg
      Népszerű Mondókák
      Népszerű Felháborító
      Népszerű Vitatéma
      Népszerű Gondolatok
      Népszerű Vallás
      Népszerű Kritika
      Népszerű Iskolai jegyzetek
      Népszerű Egyéb

 

Összes kategóriák

      Történetek
      Versek
      Idézetek
      Humor
      Chat beszélgetés
      Dalszöveg
      Mondókák
      Felháborító
      Vitatéma
      Gondolatok
      Vallás
      Kritika
      Iskolai jegyzetek
      Egyéb

Webáruház bérlés

Weboldal készítés

Webshop készítés

Beklüdve: csikiricsi1 / 2011.05.12 - 19:29 / tortenet - erotika

 Elküldöm egy ismerősömnek

 Hozzáadom a kedvencekhez

 Hozzászólás küldése ehhez az íráshoz

Bi-történetek részlet

A történet-részlet szereplôje kitalált, bármely egyezés valóságos személyekkel csupán a véletlen mûve!Pataki Anna a 19 éves, mindkét nemhez vonzódó, azaz biszexuális lány megint a számítógép elôtt ült kicsi, de komfortos szobájában, a sötétítôfüggöny segítéségével teremtett félhomályban. Mivel még reggel volt, és persze nem kellett sehová sem mennie, egy szál rózsaszín (de átlátszatlan) hálóingben és fehérnemûben (egy piros, egyszerû bugyi volt rajta) ült a kényelmes forgószékben. Senki sem volt otthon, ezért tudott egész reggel, sôt ha akart délelôtt is éjjeli viseletében maradni. Egyébként kicsit feszélyezte, hogy egyáltalán nem tartotta megfelelônek az alakját. Pedig társa már többször mondta neki, hogy nagyon jól néz ki úgy, ahogy van. Valóban egyáltalán nem volt túl telt az alakja, vagy bármely testtája, egészséges teltkarcsúsága a testének pont megfelelô részein „domborodott ki" és megfelelô mértékben. Mellei és feneke különösen formásnak voltak mondhatók...
Ahogy általában reggelente, a monitor elôtt ült már egy ideje. Pironkodva nézegetett egy bizonyos weboldalt, amin már régebben regisztrált, és amin a 18 év volt az alsó korhatár, bár a rajta lévô képek mégsem voltak igazán pornográfnak tekinthetôk, legalábbis a legtöbbjük nem. Más talán nevetett volna a látottakon, vagy megbotránkozott volna, de a lánynak nagyon tetszett, amiket látott. „Lapozgatott" az oldalon lévô fórumokban, néha egy-egy képet elnézegetett, majd tovább klikkelt a következô fórumtémára. Az egyik ilyen fórumbejegyzésnél, a kommentár alatt a számára rendkívül izgató képeket talált. Szürkés-zöld szemei belevesztek a látottakba.
A képsorozaton, amelyiket most nézegette, két csinos, formás, hozzá hasonló korú szôke lány volt látható, mindketten fehér trikót, és rövid farmernadrágot viseltek, és egy nagy ágyon ültek egy szép, fehér bútorokkal teli hálószobában. Neki már volt társa, így persze nem kifejezetten a lányok érdekelték, hanem maga a helyzet. A képeken az egyik lány csuklóit és bokáit fekete vászonkötelek kötötték gúzsba. A megkötözött lány lábai a vele merôlegesen ülô idôsebbnek látszó lány combjain voltak, és az idôsebb lány egyik keze lenyomta ôket, még a másikkal, piros mûkörmeivel a meztelen talpakhoz nyúlt. A megkötözött a képeken erôlködve, majd csukott szemmel kacarászva volt látható.
Anna zavarba esve emelte egészségesen „húsos" ujját az ajkához, majd félretûrte világosbarna, tépett végû, vállára boruló haját, ami most valamiért csiklandozta a nyakát. Valami okból vékony nyakláncát is megigazgatta, aztán még lejjebb csúszott a keze a hálóing nyakához. Apró kellemes érzés fogta el, ahogy kisujja keblének legfelsô részéhez simult hálóingén keresztül a mozdulat során. Mielôtt még lejjebbre tapintott volna, visszatette a kezét az egérhez. Ám miközben az egérrel kattintgatott, másik keze „eltévedve", szinte önálló életre kelve simította meg combját. Elôször ellenállt a késztetésnek, feltette a kezét a billentyûzetre, s ablakot váltott. Próbált elfoglaltságot ígérô tennivaló után kutatni, de mindhiába. Az egér hamar ismét az elôzô oldal ablakát elôhozó ikonhoz „szaladt". Újra megbûvölten figyelte a képeket, s közben fantáziája „kalandozni kezdett". Az egéren lévô keze újból a ruhájának nyakához tévedt, gyorsan kigombolta a legfelsô gombját. Kerek melleinek vadító dekoltázsa tûnt fel, amit persze most senki sem láthatott. Jobb keze becsúszott a bal kebeléhez, a kellemes érzés, amit a ruhán keresztül érzett az elôbb, most sokkal intenzívebben tért vissza, és ô többet akart, az érzés mágnesként vonzotta kezét. Ujjai összezárultak, megmasszírozva keblét, két ujja közrefogta mellbimbóját, finoman „belecsípett". Kicsit folytatta a masszázst, majd mutatóujját a mellbimbójára helyezve, körkörösen dörzsölte azt. Egy pillanatra lehunyta a szemét, összezárta ajkait. Ezt folytatta egy kis ideig, aztán kicsit kihúzta a kezét hálóinge alól, csak addig, még olyan nézetbe tette a weboldalt, hogy egyszerre négyet láthatott a képsorozatból. Újra megtekintve a képeket halványan elmosolyodott. Letette bal kezét a billentyûzetrôl a combjára.
Kis habozást követôen jobb kezét visszacsúsztatta a ruha alá, most már erôteljesebb mozdulatokkal cirógatta keblét, többször visszatérve mellbimbó udvarának és bimbójának dörzsöléséhez. A képeket nézegette, de egyre inkább úgy érezte, hogy lehunyná a szemét. Szája önkéntelenül résnyire kitárult. Bal kezével simogatni kezdte a combját, feltûrve róla a rálógó hálóinget, mikor hátrafelé húzta a kezét. Lábait összezárta mikor hírtelen megérezte az ágyék-táján „égetô"viszketésszerû késztetést.
Bátortalan visszakozással belekapaszkodott a térdébe, de aztán nem várt tovább, a hálóinget teljesen feltûrve három ujja lassan „végigsimított" piros bugyiján kitapogatva a szeméremtestet. A képsorozatról gondolataihoz tért vissza, amelyek érzékiessége a bugyi közepe táján való tapogatásra, simítgatásra csábították. Jobb kezével tovább masszírozgatta bal keblét, amely addigra olyan érzékennyé vált, hogy mikor vékony gyûrûje hozzáért már keménnyé merevedett mellbimbójához, azt hírtelenjében hidegnek érezte és ettôl összerezzent.
Azon felbátorodva, hogy senki sem volt otthon rajta kívül, kissé hátradôlt, és széjjelebb tárta combjait, engedve a csábításnak, továbbra is beleveszve fantáziájának világába. Szemét teljesen lehunyta, mostanra sokkal lassabban vette a levegôt az átlagosnál. Miközben keblét is egyre mohóbban kényeztette, bal kezének most már csak mutató és gyûrûs ujját nyomta a bugyihoz, ujjhegyeivel egyre erôteljesebben simogatott. Ajkába harapott, elnyomva egy sóhajt, ahogy a dolog egyre kellemesebbé vált. Barátnôjére gondolva, a képzeletében lévô kép kezdett vágyainak megfelelôen pajzánná válni. Máris enyhe nedvességet érzett az alsónemûn keresztül, így nem várt tovább, becsúsztak alá ujjai...Megtekintések száma: 2597

Értékelés küldése

Eddigi értékelések száma: 3

Sztori

Megfogalmazás

Összesített

5 pont

5 pont

5 pont

Értékelést, csak belépett felhasználó küldhet!

Utolsó 10 hozzászólás

#18517 csikiricsi1

2011.05.18 - 16:20

Köszönöm az értékelést^^ azóta már javítgattam rajta a egy kicsit de ez amugy is egy nagyobb mû részlete..ha kíváncsiak vagytok küldhetek még be belôle..

Szeretnél hozzászólni ehhez az íráshoz?
Kattints ide a regsiztrációhoz, vagy ha már tag vagy, lépj be ide kattintva!

vissza a piszkozat.hu főoldalra

Copyright (c) piszkozat.hu 2008 - 2009

Adatkezelési jognyilatkozat    Kapcsolat    Szabályzat