BEKÜLDÉS
      KEZDŐLAP
      REGISZTRÁCIÓ
      BELÉPÉS
      TAGOK
      FÓRUM
_


Legtöbbet olvasott művek

      Népszerű Történetek
      Népszerű Versek
      Népszerű Idézetek
      Népszerű Humor
      Népszerű Chat beszélgetés
      Népszerű Dalszöveg
      Népszerű Mondókák
      Népszerű Felháborító
      Népszerű Vitatéma
      Népszerű Gondolatok
      Népszerű Vallás
      Népszerű Kritika
      Népszerű Iskolai jegyzetek
      Népszerű Egyéb

 

Összes kategóriák

      Történetek
      Versek
      Idézetek
      Humor
      Chat beszélgetés
      Dalszöveg
      Mondókák
      Felháborító
      Vitatéma
      Gondolatok
      Vallás
      Kritika
      Iskolai jegyzetek
      Egyéb

Webáruház bérlés

Weboldal készítés

Webshop készítés

Beklüdve: Deevid / 2019.07.03 - 12:45 / tortenet - erotika

 Elküldöm egy ismerősömnek

 Hozzáadom a kedvencekhez

 Hozzászólás küldése ehhez az íráshoz

Egy kancigány csicskái

Dávidnak hívnak most 30 éves vagyok, 175 cm magas, világosbarna hajú , sportos helyes srác. A történet amit megosztok veletek 5 éve történt.
Olaszországban élek lassan már 6 éve, sajnos ritkán járok Budapesten, de ha megyek soha nem hagyok ki egytlen egy alkalmat sem , hogy átéljem vágyaimat Misivel.
Misit még 2011 ben ismertem meg . Abban az idôben egy modellügynökségnél dolgozatam aminek közös bejárata volt egy internet kávézóval, ahol Misi lógott, így lassan megismerkedtünk....


Egy nyári este volt, amikor zártam, ô is késôig marad , valami online játékra volt akkoriban rákattanva. Megvárt , kért egy szál cigit, és miközben beszélgettünk elindultunk hozzám. Kissé féltem tôle, mivel új volt nekem , hogy este kettesben együtt sétálunk a dipolomata negyedbôl hozzám a Kodály köröndre. Nem is magyarázta meg , hogy miért is jön velem csak úgy hozta a helyzet.
Igazából fogalmam sincs mirôl beszélt végig az úton, mert én csak a testére tudtam gondolni , ami gyönyörû volt.
Misi egy 28 éves kigyúrt sötét bôrû cigány fiú. Kb. 180 cm magas 95 kg lehet, tövig lenyírt haj, fekete szemek, húsos száj,arcán háromnapos borosta hozzá amolyan huncut mosoly és igézô tekintet társúlt.. Hatalmas tetovát karjai voltak, de azt hiszem ami felizgatott benne (a tekintetén kívûl) az domború mellizma amin mindig borostás szôr volt. Általában világoskék szûk farmernadrágot hordott ami elég jól kiemelte férfiassága méretét,felsôtestén pedig szûk feket izompló feszûlt. Amolyan igazi gengszter pasi volt, akit ha valaki meglát az utcán inkább elekrüli mint sem , hogy szóba álljon vele
Amikor a kapuhoz értünk csak hebegve tudtam megkérdezni, hogy van e kedve feljönni meginni valamit. Persze egybôl igent mondott, és szólt hogy van nála fû ha van kedvem szívhatunk is. El sem hittem , hogy mindez velem történik, egy nagydarab kigyurt roma srác a lakásomban éppen füves cigit teker, majd amikor már a másodikat kezdük el szívni nevetve megkérdezte , hogy lenne e kedvem valami nagy vastagot is szívni, mert eléggé kanos. Elkezdtem szédülni, a szívem a torkomban dobogott, éreztem hogy a nyelvem zsibbad, és féltem nem tudok megszólalni, mire nagy nehezen kinyögtem , hogy okés bármiben benne vagyok. Erre ô felállt a szemembe nézet és vadúl megcsokolt, szájba köpött, kezével megragadta a hajam, és a fülembe súgta: megfoglak baszni…….
Óriásit szeretkeztünk, aztán egyre többször jött fel hozzám…de az már egy másik történet. Amit most szeretnék elmesélni az egy kifejezetten perverz éjszaka történései, de most ugorjunk az idôben inmáron másfél évvel késôbbre.
Már Milánóban éltem, nagyon ritkán beszéltünk, néha whatsappon. Egy alkalommal haza kellett utaznom, és mivel eléggé perverz ötletem támadt, ezért gondoltam írok neki , hogy lenne e kedve találkozni? Szinte azonnal válaszolt, de azt is megírta , hogy eléggé le van égve.
Én pedig gondoltam ha már búrkoltan pénzt kér, akkor itt a lehetôség és kihasználom az alkalmat. Másnap írtam neki, hogy hajlandó vagyok fizetni 250 eurót egy éjszakáért , de akkor az lesz amire már régóta vágyom , és hárman leszünk.
Még kettô hetem volt az utazásig, ezért ujra regisztráltam egy meleg társkeresôn, és fiatal perverz passzív fiút kerestem . Hamar meg is találtam Tomit- aki 18 éves, 165cm magas 57 kg barna rovid haj vékony fiús test, és szôrtelen. Gondoltam ô tökéletes, de féltem , hogy a végén majd nem mer eljönni, hát nem így lett. Mint kiderûlt már a napokat számolta visszafelé, és teljesen lázba hozta az elsô üzenetem amiben ez állt: Szia szeretnéd megbaszatni magad egy 22cm-es faszú kancigánnyal? Ha érdekel a többbit telefonon megbeszéljük.....Majd ezt képcserék és részletes beszélgetés követte, hogy mi hogy lesz.
Eljött a nap,olyan este tíz óra lehetett. Tomival már a lakásban készülôdtünk, iszogattunk, én pedig még pár füves cigit is megtekertem. Mindketten egy szál alsónadrágban voltunk, olyan slipben aminek a fenék része teljesen nyitott. Majd nem sokkal kesôbb csöngettek. Megjött Misi.
Ahogyan megvolt beszélve Tomi nyitott ajtót, én egy fotelban ültem pezsgôt ittam és közbe rágyújtottam.
Ahogyan Misi megállt elôttünk, mint egy tekintélyt parancsoló tenyészbika szinte mindketten benedvesedünk. Ahogy legtöbbször , most is szûk farmernadrágban volt, duzzadó férfiassaga majd szét robbantotta a zippzárát, hozzá egy fehér atléta trikót viselt ami jól kiadta mellizmait. Hihetelenül jól nézett ki, amolyan roma machó aki egyszere volt örjítôen vonzó és félelmetes is.
Tomi azonnal térdre dobta magát és Misi farkát kezdte el szaglászni a nadrágon keresztûl. Majd ez a félisten a szemembe nézet, és jelezte , hogy tudja hogy mire vágyom.
Megragadta Tomi haját, és a farkához szoritotta az arcát még nadrágon keresztûl, majd addig szoritotta a fiú arcát amig az végûl kénytelen volt kinyitni a száját, és akkor elkezdte leköpni , szájbaköpni és verbálisan alázni. Majd kényelmesen levetkôzött boxer alsóra és Tomira parancsolt, hogy könyörögjön a faszért. Tomi térdepelve kérte , hogy szophasson, de most is csak boxeren keresztül érezhette a hatalmas csomagot. Szinte már remegett a faszért és én nagyon élveztem nézni ahogyan a srác arca elpirúl az izgalomtól. Ekkor a bikánk felálította a srácot és kérte hogy szagolja a hónalját, majd amikor ezzel végzett megszabadult a feszes boxertôl. Már meztelenûl ült velem szembe a kanapén szétett lábakkal miközben a hatalmas golyóit nyalatta Tomival, mindezt úgy , hogy tökéletes rálátásom legyen. Imádtam nézni ahogyan egy fiatal srác a szájába veszi ennek a nagydarab bikának a golyóit. A következö pillanatban Misi ujra kétlábra állt és immáron a seggét nyalatta ki a köcsög szolgájával , közben engem nézet és azt mondta : szét fogom kúrni a picsáját , ezt akarod? megbszom a kis buzit! Majd ujra letérdeltette, és a farkára húzta a száját. Hevesen kezdet mozogni benne, Tomi viszont fiatal kora ellenére elég tapasztaltnak tûnt, ami kifejezetten tetszett.
Misi már úgy baszta Tomi száját, hogy szegénynek már a könnyei is folytak, de láthatóan nagyon élvezte. Eközben odaléptem hozzájuk , és bikánk kezébe nyomtam az üres pezsgôs poharat jelezvén, hogy szomjas vagyok. Misi már tudta mi a dolga, kivette a farkát a srác torkából, és iszanyat nagy erôvel szájba hugyozta , majd a poharamat is elég jól telecsorgatta. Szegény Tomi , alig birta nyelni a hugyot , amit letudott nyelni azt lenyelte a többi pedig lefolyt a testén.
Én visszaültem a helyemre , rágyújtottam és elkezdtem magammal játszani, miközben egy cigány hugyát szaglásztam és kortyolgattam, azt hittem menten elájuok a szagtól annyira felizgatott. Közben Misi gumit húzott majd négykézlábra álitotta Tomit ugy , hogy mindketten velem szembe legyenek. Ez a vad roma csödör benyálazta a srác fenekét majd egy erôteljes mozdulattal belehatolt a szûk popsijába. Tomi felordított, fájt neki, erre Misi fél kézzel elkapta a srác nyakát másik kézzel pedig felvette a ledobott boxeralsót és Tomi arcába szoritotta miközben vadul kezdte el baszni hátúlról. Azt hittem rögtön elélvezek a látványtól, ahogyan ez a kis kúrva vonaglik ezalatt a nagydarab srác alatt. Imádtam nézni ahogyan Misi barna bôrén megcsillan az izzadság, és azt ismételgeti : te kis köcsög geci, élvezed a faszomat? A gyomrodba élvezzek? Csak erre jók a magyar csicskák, budinak meg hogy gecit egyenek.
Totál beindult mindenki, majd pózt váltottak és Tomi beleült a 22cm-es, vastag borotvált kôkemény faszba, Misi farkát egy Axe spray vastagságához tudnám hasonlítani mert a makkja is kb. olyan vastag mint a dezodor kupakja. Miközben a srác vadul elkezdet lovagolni odaléptem és amennyire tudtam elkezdtem nyalni a roma srác golyóit miközben alúlról kefélte ujdonsûlt kis barátunkat. Ekkor már zihált majd ismét pózt váltottak innmáron a 180cm magas kigyúrt állat állva , magára húzva kezde baszni a srácot, majd egyszer csak térdre dobta, lerántotta farkról a gumit, és ráparancsolt: nyisd ki a szád te köcsög! Kell a gecim?! Nem hallom! nyujtsd ki a nyelved , ráverem! Majd Misi izzadsgtól csillogó barna teste megfeszült és televerte sürû gecivel Tomi száját. Majd oda léptem és Tomi az összes spermát átköpte a számba.
Óvatosan visszaültem a helyemre, nyitott szájjal és a várva várt cigány gecivel a számban kezdtem el kiverni a farkam, miközben Tomi még Misi elôtt térdelt aki ráparancsolt, hogy szopja tisztára a faszt. Ugy élveztem el hogy lenyeltem a spermát, és közben Tomit néztem ahogyan maszturbál, miközben remeg az élvezettôl, szájában egy 22 cm-es, eres cigány fasszal.
Óriásit élveztünk, majd mindhárman együtt aludtunk. Reggel elküldtem Tomit, Misivel pedig az egész napot otthon töltöttük…..folyt.köv.Megtekintések száma: 33

Értékelés küldése

Eddigi értékelések száma: 0

Sztori

Megfogalmazás

Összesített

0 pont

0 pont

0 pont

Értékelést, csak belépett felhasználó küldhet!

Utolsó 10 hozzászólás

Szeretnél hozzászólni ehhez az íráshoz?
Kattints ide a regsiztrációhoz, vagy ha már tag vagy, lépj be ide kattintva!

vissza a piszkozat.hu főoldalra

Copyright (c) piszkozat.hu 2008 - 2009

Adatkezelési jognyilatkozat    Kapcsolat    Szabályzat